Moretti

MORE MORETTI, vanaf 2 mei !

We verwelkomen je graag vanaf 2 mei op de nieuwe locatie van Moretti, Havermarkt 23 in Hasselt.

Tot 21 april blijven we nog aan het werk op onze gekende locatie in de Aldestraat.


Vanaf dan brengt Moretti 5 momenten in één huis. Gezellig tafelen in het restaurant, Italiaanse geschenkmanden, verrukkelijke afhaalgerechten, een italiaans ontbijt on the go of een heerlijk glas wijn. Je vindt het allemaal in één zaak. Kom binnen bij Moretti en laat je verrassen. 


Je zal ons in de toekomst vinden op de Hasseltse Havermarkt. Het bestaande pand toveren we om tot een unieke en karaktervolle zaak waar je welkom bent om te genieten van onze Italiaanse creaties en gastvrijheid.

Restaurant

Het concept is gekend. Een gastrobar met een hoekje af. Een beetje eigenwijs. Zowel op het bord, in het glas als qua beleving. 

We verwelkomen jullie graag voor lunch of diner. Reserveer je tafel via de website of telefonisch.

Wijnen

We verwennen jullie graag met zorgvuldig geselecteerde wijnen en bubbels. Spring binnen, zet je aan de bar en geniet van een drankje in goed gezelschap.

Afhaalgerechten

De Moretti-smaken kan je ook ervaren bij je thuis. Antipasti, lasagne, melanzane, canneloni, tiramisu en veel meer om thuis ook de Moretti-smaakbeleving te hebben. Natuurlijk met veel liefde bereid. 


Loop binnen en bekijk ons dagelijks aanbod.

La Cantina shop

Ook wie op zoek is naar een geschenk kan terecht bij Moretti. Onze huisgemaakte limoncello, een cadeaumand met Italiaanse specialiteiten en een fles goede wijn. Een Moretti-cadeau is altijd een goed idee.

Sunrise take-away

Wie ‘s morgens nood heeft aan een Italiaanse koffie met lekkere croissant kan vanaf nu terecht voor een snelle take-out.